مرکز تحقیقات مدلسازی و بهینه سازی در علوم و مهندسی- برگزاری کارگاه شیمی محاسباتی پیشرفته

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۰ کد خبر : ۱۰۱۹۸ اخبار علمی
تعداد بازدید:۲۲۶
با توجه به استقبال دانشجویان عزیز و همکاران محترم، از برگزاری دو دوره کارگاه "آشنایی با نرم افزارهای شیمی محاسباتی "توسط دانشکده فنی و مرکز تحقیقات مدلسازی و بهینه سازی در علوم و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، این مرکز در نظر دارد دوره پیشرفته آموزش نرم افزارهای شیمی محاسباتی را با عنوان" کارگاه شیمی محاسباتی پیشرفته" در روزهای 6 و 13 اسفندماه سال جاری برگزار نماید.

با توجه به استقبال دانشجویان عزیز و همکاران محترم، از برگزاری دو دوره کارگاه "آشنایی با نرم افزارهای شیمی محاسباتی "توسط دانشکده فنی و مرکز تحقیقات مدلسازی و بهینه سازی در علوم و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، این مرکز در نظر دارد دوره پیشرفته آموزش نرم افزارهای شیمی محاسباتی را با عنوان" کارگاه شیمی محاسباتی پیشرفته" در روزهای 6 و 13  اسفندماه سال جاری برگزار نماید.هدف از برگزاری این کارگاه توانمندسازی دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی شیمی (کلیه گرایش ها) و سایر علاقمندان به انجام پایان نامه ها و پروژه های محاسباتی و مدلسازی در حوزه شیمی می باشد. علاقمندان جهت ثبت نام در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با مرکز تحقیقات مدل سازی و بهینه سازی در علوم و مهندسی (تلفن تماس: 83843446 ، 88820739 - آدرس الکترونیک: rcmose@azad.ac.ir) تماس حاصل نمایند.

نظر شما :